een doos, een GROTE doos…

Een doos” Een GROTE doos! Met mijn naam d’r op. Wat daarvan te denken, wie verrast mij met geschenken en waar zou ik dit aan te danken hebben” Twijfel. GROTE twijfel. Weifelen komt niet ter sprake wanneer ik een keukenmes hanteer. Het heeft veel weg van een Sesam, maar of deze bereidt is zich te openen, een vraag. Gelukkig laat de klep los, en dan is daar die verrassing: een boeket. Niet zomaar een boeket, maar een voorjaars/paasboeket, bij wijze van spreken. Maar hoe te spreken wanneer daar ook nog eens een boodschap op te vinden valt: niet zomaar een boodschap maar een GROTE boodschap! Ik sta versteld, word overrompeld en ben er stil van. En dat is iets wat mij zelden overkomt. Die boodschap: Beste Wik, hartelijk dank voor de lift naar de huisartsenpost zondag jl. Ook bedankt voor je verhaal op wikken en wegen (wikswegen.nl) Namens D@gh@p voor jou en je vrouw een bosje bloemen. Liefs, Greetje, Ruud en Jan. Noem het maar een bosje bloemen: een GROOT bosje bloemen, waar mijn dank klein bij afsteekt. Verrassingen” Ze zijn soms niet van de lucht en laten zich moeilijk voorspellen. Maar… wanneer deze er zijn, geniet daar dan in GROTE mate van!


iGer.nl


iGer.nl


iGer.nl


iGer.nlD@gh@p