Een kampvuur op de beeldbuis!

Het kan natuurijk altijd anders. Maar wat betekent anders wanneer dit voorspelbaar hetzelfde blijkt te zijn?! Geen idee waar dit bericht weer op slaat en het kan geen andere bedoeling hebben dan dat de vraagbaak die mij ter beschikking staat, niet altijd duidelijkheid geeft omtrent de vragen die ik heb. Zoveel is wel duidelijk en wanneer dit niet duidelijk genoeg mocht zijn, bedenk ik wel weer een andere list. En over list en het navenante bedrog te spreken: wat te denken van de nieuwe coalitie die met het nodige elan afwegingen maakt die mogelijk een eerder aftopping van de huidige lockdown ten goede gaan komen?

Ik moet het nog maar zien in een tijdbestek wanneer de prijzen de pan uitvliegen, de boodschappen zich niet meer met een enkel bedrag van 20,00 euro laten betalen en de weeromstuit gebiedt om dan maar weer wat dagelijkse boodschappen in het schap terug te gaan leggen. Scannen kan een ding zijn, pinnen een mogelijkheid om nog wat meer spullen in je kar te leggen en wanneer je besluit om een enkel biertje toch maar mee te nemen, kijk dan niet vreemd op wanneer dit speciaal biertje makkelijk een kleine twee euro bedraagt. Waar Jopen moet strijden met een Uiltje en Minerva nergens te vinden valt, komt niet alleen die grootgrutter tot de conclusie dat het verhaal om op die kleintjes te letten, hooguit de B-merken van diezelfde grootgrutter ervoor zorgen dat alsnog de omzet wordt verdubbeld.

Palmolie de wereld uit en voor je het weet staat Becel te trappelen om het groenvoer dat voor een koe bestemd is, wordt vervangen door een veganist die heeft ontdekt dat niet alleen gras groen is, maar ook de hemel die kleur kent. En waar een enkele champignon nog gekweekt wordt op een bed van stro, de paprika’s in slingers in de kassen tegen de klippen opgroeien, besluit de kweker om gezien de gasprijs, de verwarming met vele graden naar benden te halen. Waardoor het rijpingsproces wat langer gaat duren hetgeen weer invloed is op de prijs in het schap. de puntpaprika’s de wereld uit en we vliegen op termijn weer de nodige buitenlandse groenten Nederland in, hetgeen het klimaat absoluut niet ten goede komt. Dat de wereld onderwijl doordraait, zonder dat Matthijs daar nog enige invloed op heeft, dat kannibalisme niet onderschat mag worden wanneer hongersnood de mens dwingt om de sterkste te laten overleven, dat open vuren ten sterkste af te raden zijn en

een kampvuur zich voordoet op de beeldbuis…