een prettig vooruitzicht!

Nu weet ik wel dat voor een sport als roeien het niet altijd opgaat om te roeien met de riemen die je hebt, want ook deze zullen wel weer uitgebalanceerd zijn, maar wanneer er sprake is van een veranderd vooruitzicht dien je het te doen met de reikwijdte van de lens die de camera toestaat. Alhoewel ook daar wel het nodige op af te dingen valt, hetgeen ik dan maar bij deze doe. Bed in de kamer, elektriek tot mijn beschikking waardoor het bed zich ten hemel kan verheffen, de rug gerecht en de benen in een zonnestand, ik bedoel maar wat kan mij gebeuren dan hooguit op mijn rechterzijde uit datzelfde bed te lazeren waardoor de symmetrie op termijn weer tot stand komt. Hetgeen betekent dat het beeld dat ik gisteren naar voren bracht, ook vandaag een herhaling van het voorafgaande betekent, maar met de toevoeging dat het nu niet alleen een prettig vooruitzicht is geworden waar het gisteren nog een ander zicht was… Waardoor mijn bericht voor vandaag gisteren tot stand is gekomen, opdat ik mijn voorspelbare ritueel wederom tot stand heb weten te brengen.De stilte verbroken, de aandacht aanvaard en oprecht op weg om mijn wegen op termijn weer te gaan bewandelen, maar… nu even nog niet!

voor uit zicht!