Een Uitje

EEN UITJE! Naar de bibliotheek nota bene! Heilloos?! Geenszins! Doelloos?! Welzeker niet! Maar wat dan wel? Het ruilen van boeken gaat met een gepaste afhandeling. Verdwijnen in een blauwe bak, blijven drie dagen in quarantaine, alvorens ze worden geregistreerd als zijnde ingeleverd. En wanneer dit niet plaatsvindt?! Dan wacht mij een boete alhoewel ook hier, in tijden van grote verandering, waarschijnlijk geen sprake van kan zijn.

Maar waar iedereen zich zorgen maakt omtrent de economie, is het mogelijk wel een bron van inkomsten, zoals ons allen ook een belastingverhoging te wachten staat.
Dalende pensioenen, hogere uitgaven en wanneer dankzij de verminderde lockdown een tweede golf Corona zorg gaat dragen voor een volgende lockdown, dan wordt het waarschijnlijk wel ver in het najaar voordat dan wederom de bibliotheken open zullen gaan. Een uitje op termijn zit er hoogst waarschijnlijk wel weer in. Maar een museumbezoek…?! Daar gaat mijn museumkaart, daar zal het museum blij van worden, voor zover ze niet gaan omvallen…

Want omvallen zal een groot deel van de middenstanders gaan overvallen, zaken die hun investeringen in rook zien opgaan en wanneer de kat de bel wordt aangebonden…


Wat dit ermee te maken heeft ik heb geen idee, wat er verder toe doet ook een raadsel en de beelden van vandaag… die spreken voor zich!