Gamma (nail)

Het valt niet te ontkennen, maar het is in de huidige situatie wel even wennen. Het inleveren van een bepaalde mate van zelfstandigheid haalt gevoelens van opstandigheid totaal weg, afhankelijkheid is een fenomeen dat toch wel prettig aanvoelt en wanneer er sprake is van een bepaalde belasting, heeft dat meer te maken met heit feit dat het bepalen van de belasting van het aangedane been ervoor zorgt dat de mogelijke grensoverschrijding toch nog zorgt voor even tanden bijten, slikken en doorgaan met een ingehouden ademhaling. En wanneer E en haar zoon dan nog onverwacht hun opwachting komen maken, kan feitelijk deze dag niet meer stuk, edoch het vooruitzicht dat over niet te lange tijd een fysiotherapeut zijn entree zal komen maken, ach ook dat zal wel weer ergens te plaatsen zijn. Het urinaal betaalt, de houden die op termijn in de wilg terecht gaat komen en het gamelanorkest dat zich meester heeft gemaakt van mijn linkerbovenbeen, dat heeft ervoor gezorgd dat mijn gammanail een oorvijg heeft ondergaan, waardoor een andersoortige ruis in mijn brein is komen te heersen.

En dan te bedenken dat er ook nog sprake kan zijn dat er een pertrochanter femur fractuur iets aan de hand is. Nu weet ik wel dat ik kick op Latijn, tenslotte klinkt een flatus beter dan een scheet en wanneer iemand uitgebreid aan het Flatuleren gaat, moet je niet vreemd opkijken wanneer Guust Flater in de nabijheid verkeert en zijn Flaterfoon op zijn omgebouwde taxi vervoert waarbij een stralende juffrouw Jannie dit geheel in ogenschouw neemt.

Ach, je moet jezelf maar wat zien te vermaken en in het opereren vanuit bed via het toilet ervoor zorgt dat ik alsnog zelfstandig (en natuurlijk eigenwijs als ik ben) van de pot naar de stoel ook nog eens dit bericht in elkaar zit te flansen, mag ik wel spreken van een meer dan geslaagde dag die morgen tot het verleden is gaan behoren. Voorwaarts is mijn streven en niet alle middelen blijven de doelen heiligen!