geen mondkapje maar een MINDkapje!

Het is de firma Droogstoppel opnieuw gelukt om producten op de markt te brengen waar niemand op zit te wachten. Vaatwastabletten waar geen vaat aan te pas komt, kruidenextracten waar geen kruid tegen opgewassen is met andere woorden waar geen kruid meer aan te pas komt, rechte rode bananen en wat een tophit is dat zijn de kromme palen, waardoor op voorhand van alles schots en scheef door elkaar komt te staan. Onderbroeken zonder kruis en voor de mannen met een afritsbare ritssluiting, voor de dames een speciaal korset dat ervoor zorgt dat met enig ongemak de toiletgang wordt gegarandeerd. En wat volledig nieuw is in het assortiment: de kousenband. Rechtstreeks uit Suriname naar Nederland gebracht en het hoeft geen betoog dat hier speciaal voor ontworpen jarretelgordels de minimale omtrek van een voluptueus dijbeen zorgen voor een afgeklemde bloedtoevoer. Waardoor op termijn het onderbeen zodanig gaat kleuren dat er sprake is van een rood, een wit en met name een blauw deel van het geheel. Lange onderbroeken worden echter van harte aanbevolen.

Om over de voor het nabije voorjaar de collectie opwaaiende zomerjurkjes nog maar niet te spreken. En waar het gangbaar is om verschillende geneesmiddelen onder de aandacht te gaan brengen, pijnstillers die de vertraagde hersenwerking aansporen tot diepere gedachten, het zoeken naar verbanden die ervoor zorgen dat het bloed zich niet overal voordoet, als er al sprake kan zijn van enig verband, dat en zoveel meer hebben wij vandaag in de aanbieding met de nodige kortingen.

Vanwaar dit verhaal? Heel simpel! Men neme een nieuw modemerk waar ik al eerder gewag van heb gemaakt: M & H niet te verwarren met dat merk dat al jarenlang onder de noemer H & M door het leven gaat. Dat merk M & H probeert de markt te veroveren door verschillende middelen (in dit geval vaccins) aan de man te brengen. En waar ogen gericht zijn op Amerika, het Verenigd Koninkrijk worden er nu pijlen richting het oosten voorgesteld. Nu was de voormalige USSR in de gelegenheid om de ruimtereis als eerste voor elkaar te krijgen en is het geen wonder dat zij hun middel wederom van die ingewortelde naam hebben voorzien. Laika heette die hond, en Jouri werd zijn opvolger. Maar Sputnik heet tegenwoordig Spoetnik V en hiervoor hoeft de ruimte niet te worden opgezocht. En zo blijft het toch een beetje een probleem wanneer het Westen het enigszins af laat weten en het Oosten stelt dat zij wel in de gelegenheid zijn om aan de vraag te kunnen gaan voldoen.

Maar… natuurlijk zit er weer een maar aan vast wanneer de EMA daar ook nog eens een goedkeuring aan dient te gaan hechten. En door de uitgestelde operaties is er in ieder geval wel voldoende hechtmateriaal aanwezig. Maar of er ook sprake kan zijn van verschillende verbanden…
Maar eens afwachten wat de firma Droogstoppel in casu M & H voor advies gaan krijgen van het Outbreak Management Team. Of dat Jaap daar nog garant voor zou willen staan, ook dat is een vraag die zich niet direct laat beantwoorden! WACHT maar AF! En ga desnoods maar verder met dat spel dat ervoor zorgt dat wanneer je naar de gevangenis gaat, je niet direct wordt voorzien van een mondkapje!

Een mindkapje valt te overwegen!