Gesmeerd!

Neen, de grap is niet dat ik mezelf geregeld blijf herhalen, maar ligt meer besloten in het feit dat ik niet altijd even kieskeurig ben. Wanneer ik mijn armen beweeg heeft dit geen andere bedoeling dan hooguit mijn handen op te gaan warmen, niet om wild om me heen te slaan laat staan dat ik een poging onderneem om op die manier met een ander in contact te komen. Van lichamelijk geweld bedien ik me niet en voor wat geestelijk geweld laat ik dit liever over aan anderen die het gelijk aan hun zijde denken te hebben. En wanneer dit niet het geval is, loop je de kans dat je een mokkende volwassene op je pad tegenkomt. Wat dat betreft zal het kind in die volwassene zichtbaar worden. Want niets menselijk is mij ontgaan, zeker niet wanneer ik de krant erop na sla. Het voordeel is wel dat de minder interessant dingen aan mij voorbijgaan, dat ik de beursberichten momenteel weer aan het volgen ben omdat het Algemeen Burgerlijk Pensioen fonds mij attendeert op het feit dat de dekkingsgraad nog niet voldoet aan wat Koolmees (een Koolmees maakt nog geen zachte winter0 voor ons nog meer in petto heeft. Streng in de leer en wanneer Knot ons weer beKNOT, kan het haast niet anders dan dat de appeltjes van Oranje dit keer minder uitbundig hun weg naar de consument weet te vinden.

Kanzi dienen dit gemis op te vangen en wanneer deze het af laten weten, zijn het knollen in dat groene knollenland dat ervoor zorgt dat de hazen het loodje leggen. Jan Hagel in de ton en (daar heb je haar weer, jvatz grijpt in!) voor ik het goed en wel besef maakt zij mij duidelijk dat ik weer eens op mijn eigen wegen aan het dwalen ben. Het hoogtepunt van deze dag kan TaTa zijn, die op zoek is naar een bruid dan wel een bruidegom dan wel naar iemand die bereid is om met haar een huwelijk aan te gaan. Of in ieder geval minimaal een geregistreerd partnerschap.

Neen, je hoeft mij niet serieus te nemen wanneer je weet dat er lieden zijn die een kind serieus nemen. Maar met vier weesgegroetjes en een onze lieve vader die ergens ver weg aan het rondkijken is of hij bekende stervelingen kan ontdekken, ach het sal mij so een sorrug zijn dat S10tje de son in de see siet sakken. Maar mocht dit niet plaatsvinden, de kans is groot dat met Pleegzuster Bloedwijn doordrenkt met Haarlemmer olie, waardoor ook dit bericht weer gesmeerd gaat lopen!