Het plegen van een…

Ik kan moeilijk bezwaar gaan maken. In die zin dat het bezwaar dat ik zou kunnen maken niets zal gaan uithalen. Het heeft te maken met de overtreffende trap en de persoon die daar intrapt dient zich nog aan te melden. Maar wanneer dit gebeurt, kan ik niet anders dan melding te gaan maken bij betreffende persoon. Daardoor bestaat de kans dat je van het een in het ander rolt. Maar ook dat heeft veel weg van die voorspelbare samenloop van omstandigheid. En samenlopen in een situatie van omstandigheid, komt schijnbaar bij toeval tot stand, hoewel toeval het ongenoegen heeft om niet te bestaan. Vandaar vandaag het tweede deel van de dag van gisteren.

Toen waren we samen aan het pielen en vandaag heeft Martin het voor elkaar gekregen om zelfstandig in de weer te gaan met het volgende resultaat. Waarschijnlijk in zijn geval een kwestie van op de juiste toetsen te drukken, waar ik waarschijnlijk een hele middag aan het klooien zou zijn geweest. Maar dat het op zich een feest is geworden door al dat andere geklooi van gisteren, het resultaat dient zich pas volgende week aan. Een kwestie van anderszins op wat andere knoppen te drukken, een kwestie van een afwachtende houding aan gaan nemen en het resultaat van de fotodrukkers van de HEMA…

heerlijk wanneer ik de beschikking heb over een aantal cadeaubonnen, opdat ik me niet direct dien te verantwoorden omtrent de daden die ik pleeg!