Lekker pielen…

Wanneer je maar een versnelling hebt, hoef je je nooit te haasten. Wanneer er sprake is van een automaat zet je die simpelweg in een stand en is het gaan met die banaan. Wanneer er sprake is van een turbo wordt het verhaal nog weer anders, maar wanneer de overheid besluit om de 100 weer in te voeren heb je niets meer aan al dat geweld dat zich onder de motorkap bevindt. Neem de tijd waarin haast en onoplettendheid ervoor kan zorgen dat je niet langer stilstaat bij alles wat zich elders voordoet.

Zoals vanmiddag, lekker aan het rommelen geweest met Martin die mij de geheimen van zijn expertise heeft onthuld. En dan te bedenken dat hij mij gisteren attendeerde op het feit dat hij vanochtend naar de kapper is gegaan en ik van de weeromstuit een andere barbier heb bezocht. Kan volgens anderen weer voor de kramen langs, zelf dien ik nog even aan mijn coiffure te wennen…


Dat neemt niet weg dat wij lekker aan het pielen zijn geweest en dat op zich, was een waarlijk feest! Wat die tovenaar niet met zijn computer voor elkaar weet te goochelen (neen niet googelen!) is mij nog steeds een raadsel en wanneer ik het resultaat aanschouw zou ik bijkans kunnen bezwijken om ook wat van die kunsten aan te leren, maar… toch maar even niet want eerlijk gezegd hou ik van de realiteit en probeer deze absoluut niet naar mijn hand te zetten. Vandaar weinig nieuws onder de zon en wanneer ik bedenk dat vandaag toch weer een tweetal foto’s van het hetzelfde het licht hebben gezien… Dank ik Martin voor de tijd en de gezelligheid van onze gezamenlijkheid!