Hoe leuk wil jij het hebben?!

Gelukkig van die kerstliederen af. Sky radio ingeruild voor Arrow Classic Rock, hetgeen de nostalgie aan alle kanten van de wanden laat afdruipen. Terug in de tijd gericht op die overgang van 19 naar 20. Met weer allerlei obstakels die zich kunnen gaan voordoen, met het gezeik van de verbeterde voornemens, de lat wat lager in de toekomst gelegd, de belastingen verhoogd en de kans dat de gesloten CAO’s iets van een verbetering zullen laten zien. En dan te bedenken dat er wederom uitzicht is op die lijst van allen die ons dit jaar ontvallen zijn.


Nog even een terugblik voor zij voor altijd in de tijd verdwijnen om mogelijk over een andere halve eeuw wederom in Musicalvorm op het podium van het leven terug te gaan keren. De kans echter dat er tegen die tijd geen Musicals meer bestaan is echter levensgroot. In 5D valt er immers veel meer te beleven dan in het huidige 3D…
De kunst van het scheppen hebben wij immers uit de handen van de Schepper genomen en de komst van de verlosser maken wij waarschijnlijk iedere dag opnieuw mee, doordat de hersencellen tegen die tijd niet alleen ver zijn overvoerd, maar ook nog eens in mogelijkheden zijn afgenomen.


Levenskunst is tot een algemene kunst verheven, kweekvlees staat standaard op het menu, de kleuren, geuren en smaken hebben het in de loop van die eeuw moeten afleggen doordat het klimaat totaal verwoest is en een reis naar de maan is voor een groot gedeelte van de gekrompen mensheid voor iedereen als een ultieme realiteit tot de mogelijkheden gaan behoren. Alleen onder een voorwaarde: niemand zal ooit terug gaan keren naar de planeet die zij hebben verlaten. Kinderen worden zonder ziekten geboren en #metoo heeft de slag omtrent het seksueel genoegen totaal naar die andere planeet verkast. Uit de kast is niet meer nodig want wij genieten van alles wat voorheen onder een bepaalde noemer de weg van de emancipatie heeft verlaten…


Sprookjes bestaan (niet meer), Prinsen op Witte paarden zijn reeds lang uitgestorven, dromen genieten van de realiteit van alledag en geluk wat ooit gewoon was, is in een constante stroom van ongeluk terecht gekomen. Hoe leuk wil jij het straks nog hebben?!