Jammer klacht

Mijn linkerlies… speelt op! Schilderwerk… een totale mislukking! Mijn linkerbovenkaak blijft… gevoelig. De pillen die ik slik dienen vergezeld te gaan van eten… hetgeen ook niet helemaal een pretje is. Beperkt in het doen van boodschappen pak ik, ten einde raad, de auto en wanneer ook dit medium besluit om een eigen leven te gaan leiden, waardoor ik mijn hotmail niet meer kan openen, ben ik bijkans ten einde raad. Gelukkig helpt Martin mij uit de brand en wanneer ik arriveer, staat Alie niet veel later met de koffie en een speculaasje klaar. En dan moet het nog elf november laat staan Sinterklaas gaan worden, waarbij roetveegpieten geen strobreed in de weg worden gelegd en de oorspronkelijke Zwarte Pieten op zijn hoogst gezegd worden ge Kick Out.

Een drama in een notendop en wanneer ook de printer besluit om een eigen weg te gaan, kan ik niet veel meer doen dan me bij deze situatie neer te gaan leggen. Waardoor de week van de goede voornemens, de avonden die zich met mogelijkheden voordeden al met al in een wat bedenkelijk daglicht komen te staan. Ten einde raad voor de tweede keer besluit ik mijn frustraties dan maar op deze manier naar voren te brengen. Wanneer ik dan probeer om kaarten te bestellen voor een voorstelling op 1 december in het Scagontheater, dit boek en probeer te gaan betalen, laat de ING scanner het afweten.

Waardoor mijn frustraties torenhoog gaan groeien, ik toch besluit om mijn geduld niet te verliezen en wanneer het vooruitzicht van vanavond een proeverij zal gaan inhouden, te weten Alkmaars Goud, ik terugblik op de gisteravond onder de aanvoering van Ton de avond in de toegezegde rook van een rookgenerator door de regen wordt ingehaald, kan er sprake zijn van een sluimerende deceptie. Dat, als een ontsteking, met alle ongewenste bijverschijnselen dan maar op dit bericht verschijnt. Tenslotte dien ik mijn jammerklacht op de een of andere manier kwijt te raken, voor ik als een gefrustreerd mens mijn opwachting vanavond zal gaan maken.

16.45 uur en ik ga me van de tweede pil voor vandaag kwijten. Nu weet ik niet goed of dit kwijten in dit verband geslaagd is, laat ik het liever van de beelden van gisteren afhangen of er nog sprake is van enige verbetering. Roep daarvoor de hulp in van mijn vrienden van die fotoclub. Of zij ook op dit bericht vol van kommer dan wel kwel zitten te wachten…