Kijk nou!

Verwacht niet te veel, dan valt het achteraf misschien wel mee. Hoewel er niet alleen hakken in het zand worden gezet (No Brexit), een ander in staat is om met de hakken over de sloot te gaan (VdL), een derde er met de buit (Jeroen D.) vandoor gaat en de pensioenfondsen, ondanks hun niet te korte winsten, mogelijk over dienen te gaan tot een korting voor hen die dachten van een welvaartsvast pensioen te kunnen gaan genieten.

Het heeft veel weg van dat verhaal van die krekel en die mier die de hele zomer aan het feest vieren waren en voor het gemak vergaten dat er ook nog een herfst en een winter op de kalender staan. Daar hebben die vliegende mieren die massaal de geboden nestruimte verlieten, vandaag geen last meer van.

Op weg naar andere paradijzen, een merel die zich verlustigt aan hen die hij weet te verschalken en ik word ontdaan door Ria die mij van die beesten verlost Maar ook daar gaat het niet om! Waar het wel om gaat is het volgende: Pauline heeft mij dit keer wel wat foto’s van haar huidige stijl doen toekomen, maar ook daar geef ik vandaag wederom een andere draai aan. In het stripmuseum kwam ik iets tegen dat mij weer inspireerde om daar vandaag verhaal van te doen: Van Gogh als tegenhanger voor het werk van Pauline. Ook dit slaat nergens op, maar dat ik ergens met mijn geest elders vertoef, dat maakt het…