KIJK om HOOG!

mdaMartin

‘Johannes de Doper, zijn kont is van koper, zijn penis is van blik, weg ben ik’.

Neem mij niet kwalijk wanneer ik dit rijmpje uit een ver verleden naar voren breng, het zou bijkans een deugniet (is een aan te raden bier) zijn die deze woorden naar voren brengt. Gezien het feit dat Martin mij attendeerde op het feit dat het Griekse worstelen zich ver voor het begin van het Gristeluk geloof voordeed, heb ik de vrijheid genomen om daar met een eeuwen verleden de Romeinen aan te gaan koppelen.
En ook het vermelden van dat Kickboksen komt geheel en al voor mijn rekening. Je hoeft nu eenmaal niet altijd geloof aan mijn woorden te hechten en mocht dit wel zo zijn, dien je de rekening zelf te betalen! Excuses omtrent enig ongemak zijn mij dan ook in deze vreemd.

Waren het niet vreemdelingen die verdwaalden toen Hannibal over de Bergen trok? En zijn de huidige Bergenaren weer in alle staten wanneer hun centrum door projectontwikkelaars op de schop wordt genomen?
Wanneer Bello weer van zich laat horen en de stoomfluit niet veel meer hoeft te doen dan stoom af te blazen, het zal mij verbazen wanneer anderen hier nog een touw aan vast weten te knopen. Of het moet zo zijn dat het Hemelse Gerecht alsnog van zich laat horen. Want waar Sammy naar boven keek, heeft ook Martin naar boven gekeken en is het gevolg op zijn actie dat ik een navenante reactie kan gaan geven, te weten het Baldakijn in de Cultuurkoepel op het Landgoed Willibrord.

mdaWik

Ik geloof niet in toeval, maar wanneer een samenloop zich voordoet, zal ik niet schromen om daar gebruik van te maken. In de wetenschap dat er mensen zijn die denken dat

alle zegen’ van boven komt!