Met de billen…

Vooruit dan maar, helemaal met de billen bloot. Figuurlijk gesproken dan want ik wil het je niet aandoen om aan de een of andere blote billen parade mee te gaan doen. Neen, je moet het zien in het kader van de voorbereidingen op de volgende ingreep: het verwijderen van de platen. Hetgeen gepland staat op woensdag 20 oktober aanstaande, waarbij ik het genoegen heb om op 12.45 uur onder het mes te gaan. Maar daaraan voorafgaand kwam Marlies met het voorstel om mijn baard eraf te halen, hetgeen vandaag heeft plaatsgevonden.

baard( en)

Baarden schijnen een broeinest te zijn van Pathogene Micro Organismen die er een genoegen in scheppen om zich ongestoord in grote hoeveelheden ongeslachtelijk voort te planten, waardoor de kans op andere infecties navenant toe kan gaan nemen. Nu weet ik niet of een ziekenhuis zich ook leent voor het ongeslachtelijk voortplanten van verschillende bacteriestammen, maar waarschijnlijk speelt zich dit voor een belangrijk deel onder een microscoop af.
Het nemen van een kweek en het doen groeien in een petrischaal onder bepaalde voorwaarden, kan er voor zorgen dat op termijn ook nog sprake is van het toedienen van antibiotica.

470506385


Dus mijn baard is eraf, of ik nog genoeg tijd heb om een volgende te laten groeien om alsnog voor Sinterklaas dan wel de Kerstman door te kunnen gaan… ook nu zal de tijd dat doen leren!