META morfose

Meta morfosis in excell sis Deo in de Gloria. Alle willekeurige fouten komen geheel en al voor mijn rekening, en waar de in de lach schietende lezer denkt dat dit alles is, wacht maar tot dit bericht een einde kent. Geen idee hoe dit eind zal gaan verlopen, hooguit dat de wrange vruchten uiteindelijk toch nog een specifieke smaaksensatie naar voren brengt, tenzij je positief getest bent. Dan zijn reuk en smaak voor een belangrijk deel verdwenen en kun je je de smaak van een mars enigszins vergelijken met de smaak van grijs karton. Of dit nu een Indisch recept betreft, dan wel een oerdegelijke Hollandse stamppot, het smaakt allemaal hetzelfde: als grijs en grauw karton!
Maar… ik begon met het woord meta en liet even verder morfose vallen. Aaneengeklonken dient het te worden gelezen als metamorfose, waardoor de beelden van vandaag niet veel meer zijn dan het verzoek om de diverse verschillen naar voren te brengen. Van de achterkant helaas geen plaatjes, van de voorkant hooguit wat wijzigingen die zich vandaag voor hebben gedaan.

Of dit een uitdaging betreft, ook dat is de vraag maar gezien het feit dat ook deze maand zich kenmerkt niet alleen door dat uur verschil en het donker dat rond zes uur (18.00) uur zich voordoet, november zich opmaakt om op dezelfde voet dan wel op een nog smallere voet door het leven te gaan, ach het blijft een kwestie van doorbijten.
Heb je wel voldoende pleepapier in huis en zijn de pasta’s nog in ruime mate aanwezig?

Of heb je ingeteerd op die eerste golf van hamsteren of heeft die grote die stelt om op de KLEINTJES te letten, toch stiekem de prijzen met vele eurocenten verhoogd…?!