naar VOOR(t)BEWEGEN

Geenszins een kwestie om de Barmhartige Samaritaan uit te hangen, wanneer de wereld aan vlijt ten onder gaat. Geenszins de zin om in het kader van de huidige complotten mee te gaan in die vaart der volkeren. Bewust te zijn dat ik mijn rug toekeer naar hen die ervan overtuigd zijn dat de wereld op dit moment dat paradijselijke gevoel naar de eeuwigheid gaan verbannen. En dat Nostradamus er ooit toe deed dan wel op dit moment misschien er ook nog eens toe doet ach, wie de wichelroede hanteert zal mogelijk het een dan wel het ander gaan ontdekken. En wanneer er niets te ontdekken valt, zolang de hemel nog niet naar beneden daalt, hebben we weinig te vrezen. Laat Harry maar rustig op ons aardlingen neerkijken, sinds zijn ontdekking is het hier beneden nog tamelijk goed gegaan, hoewel er tekenen zijn dat het niet zo lang meer gaat duren voor de zondvloed zich van ons meester maakt. En tegen die tijd zegt de tijd ons vaarwel en blijken we met z’n allen niet meer in de reddingssloep van Noah te passen.

Doemdenkers uitgesloten want die weten al lang waar de platte aarde ervoor gaat zorgen dat ze over de rand heen kieperen. De dertiende voorbij en de veertiende het daarop volgende getal, waardoor er een vorm van opluchting over ons heen kan gaan neerdalen. En ik het genoegen heb gehad om mijn eerste telefonische kennismaking sinds gisteren achter de rug te hebben. Maak dan ook sinds kort deel uit van een clubje dat probeert om de vrolijke nood(t) in de kunst wat handen en voeten te gaan geven. Hoewel, van een vrolijke noot kan geen sprake zijn, wanneer je probeert om met een notenkraker de walnoot van zijn vorm te ontdoen. Gelijk ook sprake is van paddenstoelen en pannenkoeken, zal ook die notenkraker gehouden zijn aan de N die aan het geheel is toegevoegd. Daardoor blijft de Nederlandse Taal een levende taal en zijn we niet verplicht om de Dode Zee rollen te gaan ontcijferen. Alhoewel er op termijn van die computers zijn die gelijk de Enigma machine al die afbeeldingen te vinden in de grafkamers van Piramiden, ons zullen gaan vertellen wat toen de norm was en wat onder normaal zou kunnen worden verstaan.

In de huidige tijd waar doemdenken en complotten, Twitteraars er alles aan doen om de achterkant van hun gelijk naar de voorkant te bewegen.