Niet alleen ik BAZEL maar wat!

Dan is het zomaar weer weekend. Dat wil zeggen niet zomaar gezien de toestand in de wereld en waar opschudding is, kan het niet zo zijn dat je onbelemmerd verder door je eigen leven gaat. Want at het een rol speelt in je achterhoofd, ook daar valt niet aan te ontkomen. Met het opheffen van alle beperkingen die sinds vrijdag het veld hebben moeten ruimen, kan het niet zo zijn dat je onbelemmerd van het weekend kunt gaan genieten. Te weten dat het elders vlamt en vuurt, let wel op deze vorm van taalgebruik, kan het haast niet anders dan dat ik toch wederom een poging waag om niet alleen mijn zinnen te verzetten maar ook tracht de zinnen van een ander op een ander spoor te zetten.

Dat ik dit doe met een aantal foto’s die met smart wachten om onder de aandacht te worden gebracht, loop je ook nog eens de kans doordat ik mij zonder kruk in huis weet voort te bewegen, dat ik ook nog eens in de herhaling va voor wat betreft mijn bezigheden, nadat ik gisteren heb mogen toekijken hoe Dik het gesneuvelde bruxusstruikje uit de tuin heeft weten te verwijderen, terwijl ik niet veel meer had te doen dan de risolles van Nicolette met smaak te verorberen. Indische dit keer en de wijze waarop zij de inhoud had weten te verpakken, zorgde ervoor dat van een avondeten geen sprake meer kon zijn. Waardoor ook de dingen van alledag in zekere zin in een smaakvolle verpakking niet alleen mijn tong wist te strelen, maar ook nog eens de buik wist te vullen. en dat mijn waarde belangstellende zorgt ervoor dat de dingen die zich zo dagelijks in een eigen huis in een eigen straat in een eigen plaats in Nederland niet de moeite waard zijn om daar melding van te maken, maar even die eerder genoemde zinnen die zich buiten mijn gezichtsveld voordoen, hooguit geen andere bedoeling hebben dan dat mensen met een gevoel van macht en daaraan gekoppeld machtsmisbruik op dat andere spoor blijven.