Ontwikkel dingen

Ontwikkelingen. Ontwikkeldingen. Ontwikkel dingen! Zijn niet altijd van de lucht. Want waar de schone lucht aan het vervuilen is, boeren er niet voor schromen om in opstand te komen, huis en haard verstoken zijn van hout en het gas vloeibaar wordt gemaakt, de kwelders onderlopen kan het niet anders dan dat verre uitzichten geboden worden. Snapt U het nog?! Ik niet meer!

De toekomst begint immers vandaag en wat van morgen rest, zullen we pas overmorgen weten. Om maar eens wat muziek te gaan duiden. Ria heeft bericht gekregen. Heeft hier maar een week of vijf op hoeven wachten. Dat krijg je meestal in een grote organisatie waarin verschillende schijven het raderwerk in werking stellen. Een vorm van ontwikkel dingen, dingen die ertoe kunnen doen.
Zelf heb ik vandaag wat moeite gedaan om weer eens een album in elkaar te flansen. 100 beelden spreken… en had ik de bedoeling om hierop met voor zich te gaan antwoorden. Maar dat liep helaas stuk op een bank. Met Ideal betalen bleek een ding te ver te zijn en wanneer je tot vijf keer een poging doet om in te loggen…


Gelukkig kwam ik vandaag nog een ander bericht tegen dat mij trof: ALS JE JE BLIJFT AANPASSEN OM MENSEN KWIJT TE RAKEN, VERLIES JE JEZELF. Dat kwam vandaag wel binnen. Ook nog eens zonder kloppen. Waardoor een zekere dag een open einde kent. Morgen maar weer eens wat gaan proberen!