Over brandalarm enzo…

alle deuren…. dicht: brandoefening….

Toch nog even een bericht op de valreep, want wanneer KPN stelt je niet in de steek te laten, moet ik dat nog maar even afwachten. En wanneer ik in staat ben om mijn cyclus te bestendigen, geeft het geen probleem wanneer Ria zich met de monteur ontfermt over de glasvezel.

Want we gaan mee in de vaart der volkeren, een snelle verbinding en weinig storing en de wijde wereld lig aan mijn ene voet, de ander kent nog steeds een beperking. en met die beperking zal ik nog wel even in de weer zijn, dat neemt niet weg dat ik gisteren zowaar een uitje heb gehad, naar de plaatselijke snackbar. Lobo, Spaans voor wolf en geopend in het jaar dat mijn vader overleed. Dat neemt niet weg dat ik genoten heb van die vette hap, te weten een goulash kroket en onderwijl ook nog wat couleur local heb vastgelegd. Zodat opdat dit bericht toch nog enige glans vertoont…