Poets die plaat! (En haal weg voor je kop!)

Op het scherp van de snede, wordt een volgend debat naar voren gebracht. Het neigt enigszins naar een welles/nietes geval, maar dat kun je ook duidelijk aan politici overlaten. Wanneer BIj1 Denkt dat het aan de Boeren, Burger Beweging dient te worden overgelaten, loop je de kans dat een Convoy Truckers de weg opgaat om zonder mondkapje en met luide toeters aan te geven dat men klaar met corona is, loop je de kans dat langzaam rijdende automobilisten alsnog voor enig oponthoud zorg gaan dragen, doordat men denkt op een kermis terecht te ijn gekomen en dat botsautootjes de standaard zijn.

Waar vangrails trachten hen toch nog in het juiste spoor te brengen. Met andere woorden het is weer zover: er wordt vergaderd, er wordt op een andere manier gecommuniceerd en er wordt ook nog eens de nodige (on)verstandige taal naar voren gebracht. Open die tenten, vergeet die anderhalve meter, laat teststraten vanwege de storm dicht en laat Corry lekker uitrazen.


Hoe leuk kun je het heden ten dag hebben en waar nog iets te beleven valt, is het hooguit die enkele winkel die de deuren vanwege een faillissement gesloten houdt. Dus wordt het ook vandaag wederom broodnodig tijd dan wel nijd om het brood, dat ik met wat beelden naar voren kom om februari als het ware in te gaan luiden.

Niet om het een noch om het ander, maar waar dit dan weer op slaat: ik zou zeggen poets de plaat en kleur die plaat!