Prikkellaria I

Ieder zichzelf respecterend (amateur) kunstenaar dan wel (professioneel) hobbyist, dient over een exisiobistisch gen te beschikken. Wanneer je intrinsieke wereld naar buiten treedt, kan het haast niet anders dan dat dit reacties veroorzaakt, gelijk een steen in een vijver voor rimpelingen zorgt. Dat neemt niet weg dat het woord dat ik al eerder naar voren bracht, namelijk het exisiobistisch gen absoluut niet bestaat, waardoor dit weer een verrijking kan zijn van de Nederlandse taal, maar als zodanig een ondermaats bestaan zal gaan krijgen.

En wanneer ik dan ook nog eens naar voren breng dat de titel van dit bericht Prikkellaria gaat heten, denk ik dat het Landgoed Willibrord daar een rol in speelt, waar Broeders vandaag (dat wil zeggen gisteren) hun opwachting kwamen maken, voor zover zij nog in leven zijn vanuit Eindhoven met de bus naar Heiloo waren gekomen. Zij brachten een bezoek aan hun overleden broeders, die daar hun graf hebben gevonden en rusten aldaar in gewijde grond. Maar daar gaat het niet direct over, want naast de Kunst10Daagse van Bergen kent ook Heiloo een Kunst3Daagde onder de noemer van KunstParade.

En gezien het gegeven dat ook Marjolijn daar haar opwachting heeft gemaakt, dat zorgde ervoor dat Ria en ik een gezamenlijk uitje hadden. Maar dat niet alleen, het feit dat ik in staat ben geweest om mijn toestel te laden met onderwerpen die mijn belangstelling hadden, zorgt ervoor dat ik de beelden van Martin die hij mij toestuurt even op een plaats in de toekomst dienen te wachten.

Maar waar het vandaag over gaat zijn veel meer beelden vanuit een verleden, dat wil zeggen dat het nog even duurt voor de werken van Marjolijn zichtbaar zullen worden. Maar eerst nog even wat zwart/witte beelden het het Gesticht Willibrord.

Voor het GGZ Noord Holland Noord is komen te heten.