slechten

Het weekend weer achter de rug en op naar een volgende week, met nieuwe verrassingen, ontdekkingen en de vraag die zich iedere dag opnieuw opdringt: wat zullen we eten…?! Het ene moment ‘iets gezonds’, het andere moment iets wat diepgevroren is en een derde moment niet veel meer dan wat met spaghetti een prutje in elkaar te stampen, uien een belangrijk ingredient zijn en ook de paprika’s niet worden geschuwd, champignons vanwege een bite, iets met tomaten en desnoods wat geschrapte aardappelen of over worteltjes en doperwtjes maar te zijgen. En waar vlees om de hoek dient te komen, kan het niet anders dan dat dit biologisch van aard dient te zijn, de kruiden navenant en ook de olie vierge zal zijn.

Het is weer eens een andere opening van een week vol onoverzichtelijke mogelijkheden en waar de agenda een richting zou kunnen geven, is een groot deel van de week nog maagdelijk wit. Of het moet zijn dat mijn bestelling bij de HEMA vroegtijdig van zich laat horen, dat de korting een rol heeft gespeeld om te gaan bestellen en dat, direct na de bestelling, ik weer wordt gevraagd om aan een enquete mee te doen, opdat zij de service nog beter kunnen verbeteren. En daar heb ik dan weer geen zin in, omdat ik al vele malen eerder daarop heb gereageerd en ik niet direct kan ontdekken dat dit succes heeft opgeleverd.

Een bericht dat niet geheel en al aan gezeik onderhevig is, waardoor de kop van de week op deze manier op voorhand wordt geslecht!