Smaakmaker(s)

Ik kijk wel uit! Maar als ik ergens naar uitkijk is de vraag of ik wat ik zie wel op mijn lijst heb staan om naar uit te kijken. Natuurlijk kijk ik uit naar de opdracht omtrent het landschap en natuurlijk kijk ik ook uit naar mijn bestellingen maar wanneer ik naar die bestellingen kijk, zijn deze nog steeds in productie… Dat duurt dan weer een dag of wat langer dan ik me eigenlijk had voorgesteld, edoch de tijd zal het leren en wat ik dan krijg is mogelijk het proberen waard (geweest).

Pielen was het wat wij deden en het resultaat zal mogelijk navenant zijn. Wanneer het echter morgen is, een gedicht of wat dient te worden bewerkt, het donderdag zal zijn als wij in Diemen komen te vertoeven, kan ik haast niet wachten op vrijdag wanneer de Eerste Bergensche Boekhandel aan de sale zal gaan beginnen.

Misschien valt ook daar weer het een en ander te scoren, kan ik wederom een uitbreiding aan het geheel gaan toevoegen en weet ik niet veel meer te doen dan geld over de balk te gaan smijten, onder de noemer dat het economisch tij ten goede keert, hoewel dat laatste meer weg heeft van een ‘selffullfilling prophecy’, hetgeen waarschijnlijk weer een onjuiste omschrijving is met de nodige spelfouten.


Een wensdroom die doet denken aan een verlangen dat op zich ervoor kan gaan zorgen dat…


Laat ik dit voor vandaag daar maar bij houden!