Ver(w)achtingen

Hooggespannen verachtingen in het besef dat de w mij is ontvallen. Het zal je maar gebeuren wanneer je met de snelheid van dit medium een reactie achteloos de ether in werpt. Of wanneer je van de weeromstuit die rode knop indrukt… simpelweg omdat je in je kuif gepikt bent. Lachen om die man die in staat wordt gesteld om de wereld door middel van een Tweet naar zijn pijpen te laten dansen. Maar ook in zijn geval zijn het waarschijnlijk zijn adviseurs die, afhankelijk van zijn slag op de baan, hem van advies dienen om op het scherp van het zwaard zijn gram duidelijk te maken. En terwijl de mensheid van angst niet veel beter weet te doen dan de billen tegen elkaar aan te knijpen, neemt hij wederom een Hamburger zo groot, dat zijn grote mond niet in staat is om daar in een hap een totaal naar binnen te werken. Waardoor zijn varkensoogjes nog nader tot zijn neus kunnen komen.


Verwacht vandaag geen verachtingen, het missen van die ene letter zal de wereld niet in beroering gaan brengen en het feit dat de strijd om het naakte bestaan reeds lang geleden een pels heeft omgedaan…
Heb mijn foto’s opgehaald en ik moet eerlijk zeggen dat deze mij niet hebben teleurgesteld. Waardoor mijn verwachtingen in dit geval niet beschaamd zijn geraakt! En dat is in het kader van dat eerste deel, waarachtig een genoegen!