Vooruit door terug te gaan!

Wat kun je nu met het volgende gaan doen? Mogelijk van het een naar het andere gaan, met geen andere bedoeling dan wat met cijfers en daaraan gekoppelde tijd gaan stoeien. Hetgeen ik dan ook bij deze doe: VIERENTWINTIG ZINNEN!

NU IS HET NUL.NUL NUL UUR / STRAKS IS HET EEN / VERVOLGENS TWEE / EN DAARNA DRIE / ZAL VIER WEL WEER KOMEN / VOLGT VIJF / VOOR ZES / REVEIL VAN ZEVEN / MET ACHT / HET GEHAAST VOOR NEGEN / OM KLOKSLAG TIEN / VOLGT BAKKIE ELF / DE LUNCH VAN TWAALF / DE NULLEN ACHTER EEN / ROND TWEE KUN JE DE / DRIE VOORSPELLEN / EN VIER EN VIJF, WEING OM ‘T LIJF / DAN ZES, DE WARME PRAK / VOOR ZEVEN, KINDERTIJD / TWINTIG UUR, JOURNAAL VAN ACHT / NEGEN, WEL GEDACHT / AAN TIEN OF TWEE EN TWINTIG / OM ELF ‘T BED MAAR OPGEZOCHT / DE NUL HERHAALT DE TOCHT, ‘T IS ZONDAG.

Eigenlijk vind ik dit achteraf, toch wel leuk te weten dat het straks ook echt weer zondag is. En dan te bedenken dat ik dit onzinnige schrijfsel op 21 april 1990 op papier heb gezet. Wederom vooruit, door terug te gaan in de tijd!