Waterpret en watertanden.

Er zijn altijd weer die dingen waarvan je denkt dat doe ik goed! Niet dus! Een lesje in gehoorzaamheid, een lesje van een leermeester die alle hoeden en randen kan dromen, die als een wegwijzer fungeert en die ook nog eens in staat blijkt te zijn om mij te vergeven. Wanneer ik mij weer eens buitensporig heb gedragen.

Zoals gisteren. Ik was zo lekker bezig met het uploaden van foto’s dat ik naliet om mezelf enigszins te beperken. Een totaal van acht, terwijl 2 dan wel 3 ervoor zorgt dat ik de lezer in deze een tijdsbesparing kan gaan bieden. Maar dat het feit gelegen was om wat meer van die kolonies te laten zien, dat de blik bij mij niet alleen op oneindig stond maar ook nog eens de behoefte had om de lezende kijker een indruk te geven omtrent de plekken van mijn huidige herinnering naar voren te laten komen, doe ik het vandaag maar met wat anders.

Slechts 1 (een). En dat in het kader van een inzending voor een fotowedstrijd onder de noemer Zomertijd. Te zien op de website van de Alkmaarse Courant. De ch is verdwenen, de zomertijd noodt nu eenmaal tot het geven van een thema en de kans bestaat dat… waterpret als eerste, waterwerken op twee, waterland op numero drie, waterfeest, waterrijk, waterkant, watersport en om je tanden op stuk te bijten eindigt dit met WATERTANDEN …