ZAADdoos

YIN & YANG in een woord gevat: ZAADDOOS. Nu geef ik toe het is op het randje, rijmt op sextantje (seks standje wordt ook goed gekeurd) het klinkt wat banaal en rijmt dit keer niet op een woord waar een letter ontbreekt. Vandaag maar weer eens aan de slag met woorden, woorden die er weinig toe doen, een manier om mijn opgelegde celibaat wat te gaan veraangenamen. Want plezier voor een is moeilijker dan plezier met twee. Lachen om je eigen grappen en afzien van de grollen, laten mij niet rollebollen.


Maar soms krijg ik bericht uit Rusland, waarin ene Anuschka zich aanbiedt om van haar diensten gebruik te gaan maken. Pittig bedoeld maar ik ben niet meer zo heet gebakerd. Sinds ik gisteren een Goochelvoorstelling heb mogen zien, is mij de lust geheel ontnomen. Wat te doen met een rode zakdoek die aangeeft dat een rode vlag uit het verleden tegenwoordig nog voor heel andere doeleinden gebruikt kan worden. En waar geregeld de Rode Haan kraaide, is het nu een kapoentje die het met de resten dient te doen. Waar de ballen in de soep vandaan komen, ook dat is mij een raadsel.
Een bericht dus vandaag dat nergens op slaat, de kanalen zijn gesloten en ik ga onverdroten door op het pad dat ik nu heb ingeslagen. Op die manier weet ik mijn zijn te dragen!

Dus eindig ik vandaag met een wat banale grap (in het kader van SAShA) HUMOR.

Een drol en een appel drijven in een Amsterdamse gracht. Een jongetje komt langs en ziet die appel drijven en hengelt deze naar de kant. Wat denk je dat die drol tegen die appel zegt?!Tot………………………. morgen!