Zondag… wat een kutdag eigenlijk!

‘De dingen van de dag, die brengen mij van slag!’ Om een kort verhaal lang te maken, dien ik andere wegen te verlaten en eerdere wegen in te slaan! En wanneer een olifant begint te trompetteren, is haastige spoed geboden! Wanneer die olifant een muis tegen komt op een brug, kan die muis beter niet zeggen dat zij beiden lekker lopen te stampen. Een papagaai blijkt veel te klein om een olifant te naaien en de haaien zien kansen om een been te verschalken. Ik bedoel maar, hoe eenvoudig wil je het hebben wanneer de tang het varken slaat?

Waardoor deze bijdrage wederom nerregens op slaat, ik tot twee keer toe een document heb herhaald en nog steeds zie verdwijnen, het odt mij met een raadsel opzadelt en ik niet goed weet hoe dit bericht te laten eindigen. Straks naar de film, een concert van Roger Waters in een bioscoop en een korte herhaling van het familiediner van gisteren, wat dan weer wel geslaagd is geweest.

Waardoor deze grauwe dag waarschijnlijk mijn zonnige karakter wederom ten goede komt. Ik mijn bijdrage voor vandaag heb geleverd en mij opmaak voor dat wat mij straks te wachten staat…
Zondag, wat een kutdag eigenlijk!